top of page

 

 

Byggstädning

Byggarbetsplatser blir lätt väldigt smustiga och vi hjälper till att hålla rent bland arbetsbodar, gångar och andra delar av en byggnad. Grovstädning, finstädning och slutstädning ingår i arbetet på ett bygge.

Vi erbjuder Byggstädning  i Jönköping, Vaggeryd, Skillingaryd, Värnamo, Taberg, Vrigstad, Nässjö, Tenhult, Gislaved med omnejd.

 

Mindre byggen

Har du byggt ett hus? Eller kanske renoverat där hemma? Det blir mycket skräp och smuts kvar efter ett bygge/renovering. Städlaget ser till att allt blir rent och snyggt igen.

Vid beställning av städning då bygget är klart brukar följande ingå:

  • Golvvård, rengöring av golv

  • Damning av alla ytor

  • Allt material som under byggets gång blivit förorenat måste tas om hand om på ett miljövänligt och säkert sätt.

  • Allt överblivet bygg material så som trä, gips, kakel, metall och sten röjs bort.

  • Högtrycksrengöring

  • Installationsbehandlingar av golv

 

En del byggen eller renoveringar, pågår under en väldigt lång tid och då måste städning ske under pågående arbete.

Det är viktigt att ständigt hålla rent på arbetsplatsen för att underlätta arbetet och förebygga skaderisken för övrig personal.

 

Stora byggen

På riktigt stora byggen så ställs det helt andra krav på städningen utöver ovan nämnda tjänster, t.ex. så är återvinningen av material reglerat. Städlaget följer de regler som en byggfirma sätter upp och vi tillhandahåller personal som har stor erfarenhet av arbetet på ett bygge.

 

Städning på byggen sker etappvis. Exempelvis när bygget startar koncentrerar vi oss på städning i arbetsbodarna och övriga utrymmen i angränsing till dessa. Efter ett tag arbetar vi på själva arbetsplatsen vid sidan av byggarbetarna och hjälper dessa i det dagliga arbetet. När bygget går mot sin slutfas, inriktar vi oss till att städa t.ex lägenheter som är klara för leverans eller butiker som är redo att öppna, beroende på typen av byggarbetsplats. Behöver ni Bodstädning så ordnar vi det med! 

 

Vi anpassar arbetet efter era önskemål. Tveka inte att kontakta oss för vidare information och konsultation.

Vi har hängavtal med Byggnads och vi bär alla ID06.

bottom of page