Golvvård

Vi sköter omsorgsfullt ert golv oavsett material. Plast, trä, sten, keramik och andra material. Även inoljning, polering, lackning, kristallisering ingår i tjänsten för golvvård.

 

Rätt typ av golvvård är grunden till en ren inomhusmiljö. Därför är det extra viktigt för oss på Städlaget att alltid använda rätt metoder och utbildad personal. I dagens läge så finns det så många olika golv och det kommer ständigt nya typer, så det gäller verkligen att vi håller oss ajour med hur man hanterar de många olika golven. Likaså ändras tekniken om hur man hanterar dessa.

 

På Städlaget vet vi att olika typer av golv kräver olika typer av vård. Material, tillvägagångssätt och utrustning specialanpassa till den typ av golv kunden vill att vi ska behandla.

 

Olika typer golv som behöver golvbehandlingar & golvvård

  •  Trägolv

  •  Plastgolv

  •  Linoleumgolv

  •  Betonggolv

  •  Naturstensgolv

  •  Gummigolv

  •  Marmorgolv

 

Hos oss är utbildning av personalen specifikt för golvvård, en ständigt pågående aktivitet. Vi utför golvvård och golvbehandlingar  i områdena kring Jönköping, Värnamo, Nässjö, Vetlanda och Vaggeryd.

Vi är ansvarsförsäkrade hos Trygg-Hansa. Om en skada uppkommer på grund av vår oaktsamhet står vi för kostnaden för att åtgärda skadan. Om en skada uppkommer på grund av fel eller bristande information ifrån kundens eller från tredje parts sida, ansvarar vi inte för skadan.

 

GARANTI

Vi lämnar alltid garanti på Städlaget. 

golv

KONTAKTA OSS

Arbeta hos oss?
Har du det som krävs för att vara en av oss? Då är du välkommen att skicka in din intresseanmälan till e-post: jobb@stadlaget.se

  • Facebook - Vit Circle

Städlaget i Sverige AB

Ödestuguvägen 42

567 32 Vaggeryd

Jönköpings län

E-post: info@stadlaget.se

Org. nr. 556948-9643 Godkänd för F-skatt

Auktoriserat serviceföretag
id06.png

Telefontider

Mån-Fre 08.00-16.00

Lunchstängt: 12.00-13.00

Vaggeryd: 0393-215 00

Jönköping: 036-205 65

Värnamo: 0370-832 00 

Copyright © 2020 Städlaget. Alla rättigheter reserverade