top of page

 

 

Hemstädning

Tänk dig att komma hem till ett skinande rent hem i eftermiddag? Denna vardagslyx får våra hemstädskunder uppleva varje vecka! Vi inleder alltid med ett kundbesök, då vi kommer hem till dig för att diskutera dina önskemål och vad Städlagets hemstädning kan göra för att underlätta vardagen.

 

STÄDNINGEN

Tillsammans med oss utformar vi städning efter era önskemål. Vi har en standard checklista som vi kan utgå efter och anpassa den efter era behov och önskemål. 

SEKRETESS 

Alla våra medarbetare är serviceinriktade och sätter ett stort värde i att du som kund ska vara nöjd med det arbete som utförts. All personal har undertecknat ett sekretessavtal och är väl medvetna om innebörden i avtalet. Detta för att du som kund inte ska behöva oroa dig över exempelvis privata papper som ligger framme i ditt hem osv. Genom att du väljer att bli kund hos oss så ger du oss ett stort förtroende, något som vi har stor respekt för. Du som kund väljer om du vill att vi ska kvittera ut en nyckel (vi har säkra rutiner för nyckelhantering) eller om du själv vill ansvara för att låsa upp objektet vid städtillfället.

 

INFÖR HEMSTÄDNINGEN

För bästa resultat ber vi dig att:

Plocka undan kläder, leksaker, disk med mera, så att vi kan städa så effektivt som möjligt. Ett städschema kan utformas tillsammans med er efter era behov.

 

Vi erbjuder hemstäd i Vaggeryd, Skillingaryd med omnejd.

AVBOKNINGSREGLER

Har en avbokning eller ombokning gjorts senare än 8 dagar innan själva städtillfället anses tiden förbrukad och kommer att debiteras. I de fall en bokning gjorts med kort varsel, senare än 8 dagar innan själva städtillfället, finns alltså ingen möjlighet till avbokning utan debitering. Om någon i hemmet är hemma med en mycket smittsam sjukdom ex. magsjuka så avbokas/ombokas städningen kostnadsfritt. 

GARANTI

Vi lämnar alltid garanti på våra städuppdrag. 

Vi är ansvarsförsäkrade hos Trygg-Hansa. Om en skada uppkommer på grund av vår oaktsamhet står vi för kostnaden för att åtgärda skadan. Om en skada uppkommer på grund av fel eller bristande information ifrån kundens eller från tredje parts sida, ansvarar vi inte för skadan.

bottom of page