Fönsterputsning 

 

Vad är bättre än rena och nyputsade fönsterrutor när solen tittar fram? Det är svårslaget tycker vi. Genom vår professionella tjänst för fönsterputsning kan du ägna dig åt dina favoritsysselsättningar medan vi gör dina fönster riktigt blanka och skinande rena.

 

Att putsa fönster snabbt och effektivt utan rinnmärken, fläckar och flammighet är ett hantverk. Som tur är råkar vi på Städlaget vara duktiga på just detta.

 

Våra fönsterputsare ser till att du får glasklara fönsterrutor som är fria från salt, stänk och smuts. Vi putsar dina fönster både ut- och invändigt. Självklart tar vi också med oss alla redskap och material som behövs, men tänk på att säga till om det är en arbetshöjd över 2,5 meter så att vi tar med rätt utrustning.  Vi använder oss av miljövänliga produkter i största möjliga mån som förlänger livslängden på dina fönster, samtidigt som det lämnar ett glasklart resultat! Så låt oss ta hand om det istället – oavsett uppdrag. 

 

Alla fönster ser olika ut. Vill ni bara ha en utsidig fönsterputs eller en fyrsidig? Vill ni att vi torkar av karmar och lister eller vill ni att vi bara tar fönsterrutorna? Vill ni ha inglasningar putsade? Vi hjälper dig med era önskemål. 

 

 

Vi utför fönsterputsning i Jönköping, Vaggeryd, Skillingaryd, Värnamo.

 

Vi har självklart genomgått en godkänd liftutbildning och fallskyddsutbildning för att kunna arbeta så säkert som möjligt.

KONTAKTA OSS

Arbeta hos oss?
Har du det som krävs för att vara en av oss? Då är du välkommen att skicka in din intresseanmälan till e-post: jobb@stadlaget.se

  • Facebook - Vit Circle

Städlaget i Sverige AB

Ödestuguvägen 42

567 32 Vaggeryd

Jönköpings län

E-post: info@stadlaget.se

Org. nr. 556948-9643 Godkänd för F-skatt

Auktoriserat serviceföretag
id06.png

Telefontider

Mån-Fre 08.00-16.00

Lunchstängt: 12.00-13.00

Vaggeryd: 0393-215 00

Jönköping: 036-205 65

Värnamo: 0370-832 00 

Copyright © 2020 Städlaget. Alla rättigheter reserverade