top of page

Fönsterputsning 

 

Vad är bättre än rena och nyputsade fönsterrutor när solen tittar fram? Det är svårslaget tycker vi. Att putsa fönster snabbt och effektivt utan rinnmärken, fläckar och flammighet är ett hantverk. Som tur är råkar vi på Städlaget vara duktiga på just detta.

 

Våra fönsterputsare ser till att du får glasklara fönsterrutor som är fria från salt, stänk och smuts. Vi putsar dina fönster både ut- och invändigt. Självklart tar vi också med oss alla redskap och material som behövs, men tänk på att säga till om det är en arbetshöjd över 2,5 meter så att vi tar med rätt utrustning. Vi har tillgång till lift, innehar liftutbildning vid fönsterputsning på höga höjder. 

 

Alla fönster ser olika ut. Vill ni bara ha en utsidig fönsterputs eller en fyrsidig? Vill ni att vi torkar av karmar och lister eller vill ni att vi bara tar fönsterrutorna? Vill ni ha inglasningar putsade? Vi hjälper dig med era önskemål. 

 

 

Vi utför fönsterputsning i Jönköping, Vaggeryd, Skillingaryd, Värnamo.

 

Vi har självklart genomgått en godkänd liftutbildning och fallskyddsutbildning för att kunna arbeta så säkert som möjligt.

trapphus
fonsterbänk
PHL
bottom of page