KLOTTERSANERING

Har er fastighet blivit drabbad av klotter? Vi är certifierade klottersanerare och utför klottersanering och rengör olika typer av underlag från klotter. 

Graffiti ska tas bort snabbt för att minimera risken för att den breder ut sig. Vår fasadrengöring är effektiv och bygger på specialutvecklade medel som är skonsamma mot både byggnader och miljö.

Hos oss kan du få ett kompletterande ytskydd av murverket på byggnadens mest utsatta ställen. Våra graffitibekämpare applicerar en osynlig, diffusionsöppen hinna. Den är naturligtvis godkänd och miljövänlig samt skyddar effektivt mot framtida graffitiangrepp.

Vi löser många olika borttagningsuppgifter på olika sätt. Det kan till exempel ske genom förebyggande behandling, patrullering, klotterrengöring vid enstaka tillfällen eller abonnemangslösningar.

När skönheten kommer utifrån

Det är inte alltid så lätt att gissa vad som döljer sig bakom en fasad. Men en snygg och väl underhållen utsida säger ändå en hel del om insidan.

 

Ett gott första intryck

Det finns många goda skäl att bry sig om och ta hand om en fastighets fasad. Först och främst för att den ger boende, medarbetare och besökare deras första intryck och innebär ett välkomnande för den som kommer utifrån. Fasadrengöring är också en klok investering i fastighetens underhåll, eftersom man då kan slippa renovera fasaden lika ofta. Om man tar bort exempelvis olika typer av växtlighet som får fäste på fasaden, blir byggnaden mindre utsatt och risken för skador minskar.

Tekniken

Fasader kan bestå av många olika material – betong, trä, tegel, puts … Alla dessa fasadmaterial behöver rengöras på sitt eget sätt och det är vi påexperter på.

Vi tar givetvis hänsyn till materialet och hur stort rengöringsbehovet är. En vanlig metod är att ta bort alger och annan växtlighet som har fått fäste samt att skölja av fasaden med det tryck som passar materialet. För att säkerställa ett långvarigt skydd kan vi också lägga på en impregnering som skyddar.

Kontakta oss om du vill veta mer om hur vi kan rengöra, underhålla och skydda dina fasader.

Vi arbetar i Jönköping, Vaggeryd, Värnamo och Nässjö med omnejd. 

Woods med dimma

KONTAKTA OSS

Arbeta hos oss?
Har du det som krävs för att vara en av oss? Då är du välkommen att skicka in din intresseanmälan till e-post: jobb@stadlaget.se

  • Facebook - Vit Circle

Städlaget i Sverige AB

Ödestuguvägen 42

567 32 Vaggeryd

Jönköpings län

E-post: info@stadlaget.se

Org. nr. 556948-9643 Godkänd för F-skatt

Auktoriserat serviceföretag
id06.png

Telefontider

Mån-Fre 08.00-16.00

Lunchstängt: 12.00-13.00

Vaggeryd: 0393-215 00

Jönköping: 036-205 65

Värnamo: 0370-832 00 

Copyright © 2020 Städlaget. Alla rättigheter reserverade