top of page

KLOTTERSANERING

Har er fastighet blivit drabbad av klotter? Vi är certifierade klottersanerare och utför klottersanering och rengör olika typer av underlag från klotter. 

Graffiti ska tas bort snabbt för att minimera risken för att den breder ut sig. Vår fasadrengöring är effektiv och bygger på specialutvecklade medel som är skonsamma mot både byggnader och miljö.

Hos oss kan du få ett kompletterande ytskydd av murverket på byggnadens mest utsatta ställen. Våra graffitibekämpare applicerar en osynlig, diffusionsöppen hinna. Den är naturligtvis godkänd och miljövänlig samt skyddar effektivt mot framtida graffitiangrepp.

Vi löser många olika borttagningsuppgifter på olika sätt. Det kan till exempel ske genom förebyggande behandling, patrullering, klotterrengöring vid enstaka tillfällen eller abonnemangslösningar.

När skönheten kommer utifrån

Det är inte alltid så lätt att gissa vad som döljer sig bakom en fasad. Men en snygg och väl underhållen utsida säger ändå en hel del om insidan.

 

Ett gott första intryck

Det finns många goda skäl att bry sig om och ta hand om en fastighets fasad. Först och främst för att den ger boende, medarbetare och besökare deras första intryck och innebär ett välkomnande för den som kommer utifrån. Fasadrengöring är också en klok investering i fastighetens underhåll, eftersom man då kan slippa renovera fasaden lika ofta. Om man tar bort exempelvis olika typer av växtlighet som får fäste på fasaden, blir byggnaden mindre utsatt och risken för skador minskar.

Tekniken

Fasader kan bestå av många olika material – betong, trä, tegel, puts … Alla dessa fasadmaterial behöver rengöras på sitt eget sätt och det är vi påexperter på.

Vi tar givetvis hänsyn till materialet och hur stort rengöringsbehovet är. En vanlig metod är att ta bort alger och annan växtlighet som har fått fäste samt att skölja av fasaden med det tryck som passar materialet. För att säkerställa ett långvarigt skydd kan vi också lägga på en impregnering som skyddar.

Kontakta oss om du vill veta mer om hur vi kan rengöra, underhålla och skydda dina fasader.

Vi arbetar i Jönköping, Vaggeryd, Värnamo och Nässjö med omnejd. 

klottersanering
Woods med dimma
bottom of page