top of page

OM STÄDLAGET

 

Familjeföretagen Städlaget startades för tio år sedan i de Småländska skogarna. Städlaget föddes ur idén om att Småland och världen behövde ett riktigt bra städföretag. Ett bra städföretag som hade nöjda kunder och samtidigt vara en bra arbetsgivare. Vi utför uppdrag både åt företag och privatpersoner. Vi som arbetar inom Städlaget trivs väldigt bra med vad vi gör, vi anser att vi gör något viktigt varje dag som vi gör oss redo för en ny arbetsdag.

​​

Vi har en vision som genomsyras av tre ledord: kvalité, service och ansvar.

 

id06.png
Kvinna Cleaning Furniture

KVALITETSGARANTI

Vår kvalitetsgaranti grundar sig på framtagna checklistor som används ute hos kund. Vid en eventuell avvikelse eller om kund känner sig missnöjd med utfört arbete, kontaktas rätt kontaktperson för åtgärd direkt på plats.

 

FLEXIBILITET

Vår flexibilitet handlar om att alltid stå till kunds förfogande på ett effektivt och smidigt sätt.

ANPASSNING

Vi kan hjälpa er med det mesta som rör städning, inomhusmiljö och utomhusmiljö. Vi syr ihop lösningar anpassade efter er förenings eller företags särskilda behov, ni bestämmer själva med vilken frekvens vi utför tjänster åt er. Vi hjälper dig som kund med att sy ihop olika helhetslösningar anpassade efter era behov och önskemål. En sådan helhetslösning omfattar uppdragets upplägg och förslag över hur städningen kan genomföras.

TRYGGHET

Ett schysst städföretag med schyssta villkor var en självklarhet för oss. Vi har kollektivavtal och hängavtal med Byggnads för våra bygstädningsuppdrag. Vår personal är försäkrade och skulle olyckan vara framme så är eventuella skador täckta av vår ansvarsförsäkring.

PERSONAL

Vår personal har erfarenhet av yrket. Vi utbildar all vår personal i nya städmetoder, användning av maskiner och produkter. En ny städare går parallellt med en erfaren städledare under en upplärningsfas. Vår personal är försäkrade, innehar ID06

MILJÖARBETE

Vi arbetar mot en bättre miljö och tar ansvar när det gäller inköp av produkter och transporter. Vi använder enbart miljöklassade produkter vilket följs upp kontinuerligt av våra arbetsledare.

 

bottom of page