top of page

Flyttstädning

 

Vid flyttstädning handlar det framförallt om att den som flyttar in skall vara nöjd med resultatet. Det är många moment som ingår flyttstäd och vi följer de rekommendationer som finns för flyttstädning. När vi utför flyttstädning så lämnar vi en garanti. Du, eller den som flyttar in, kan kontakta oss om den inte är nöjd. Då kommer vi ut och åtgärdar brister kostnadsfritt. En garanti för dig.  

 

Vid flyttstädning gör vi först en besiktning och lämnar ett pris på vad flyttstädningen kommer att kosta. Då går vi också igenom vad som ska göras. Vi har med oss all utrustning som krävs, vad du behöver förbereda är att tömma och stänga av kyl och frysar.

 

Inför din flyttstädning

Vi på Städlaget står för material och utrustning för din flyttstädning. Hos oss kan du få fast pris direkt genom våran hemsida eller på telefon. Finns det fasta fönster som inte går att öppna så framför detta på telefon eller vid din bokning.

 

Önskas extra städ av tex förråd, garage, tvättstuga eller balkong mm kan du beställa detta direkt vid din bokning.

Att flyttstäda kan vara tidskrävande. Unna dig själv flyttstädning från Städlaget, så kan Du fokusera på Din nya bostad medan vi tar hand om den gamla!

 

Vi erbjuder flyttstädning i Jönköping, Vaggeryd, Skillingaryd, Värnamo, Taberg, Vrigstad, Nässjö, Tenhult, Vetlanda, Sävsjö, Gislaved med omnejd.

Auktoriserat serviceföretag
Trygg Hansa.png
Ansvarsförsäkrade via
Flyttstädning Jönköping
Flyttstädning Jönköping,
Flyttstädning
bottom of page