Flyttstädning

 

Vid flyttstädning handlar det framförallt om att den som flyttar in skall vara nöjd med resultatet. Det är många moment som ingår flyttstäd och vi följer de rekommendationer som finns för flyttstädning. När vi utför flyttstädning så lämnar vi en garanti. Du, eller den som flyttar in, kan kontakta oss om den inte är nöjd. Då kommer vi ut och åtgärdar brister kostnadsfritt. En garanti för dig.  

 

Vid flyttstädning gör vi först en besiktning och lämnar ett pris på vad flyttstädningen kommer att kosta. Då går vi också igenom vad som ska göras. Vi har med oss all utrustning som krävs, vad du behöver förbereda är att tömma och stänga av kyl och frysar.

 

Inför din flyttstädning

Vi på Städlaget står för material och utrustning för din flyttstädning. Hos oss kan du få fast pris direkt genom våran hemsida eller på telefon. Finns det fasta fönster som inte går att öppna så framför detta på telefon eller vid din bokning.

 

Önskas extra städ av tex förråd, garage, tvättstuga eller balkong mm kan du beställa detta direkt vid din bokning.

Att flyttstäda kan vara tidskrävande. Unna dig själv flyttstädning från Städlaget, så kan Du fokusera på Din nya bostad medan vi tar hand om den gamla!

 

Vi erbjuder flyttstädning i Jönköping, Vaggeryd, Skillingaryd, Värnamo, Taberg, Vrigstad, Nässjö, Tenhult, Vetlanda, Sävsjö, Gislaved med omnejd.

Auktoriserat serviceföretag
Ansvarsförsäkrade via
Flyttstädning Jönköping
Flyttstädning Jönköping,
Flyttstädning

KONTAKTA OSS

Arbeta hos oss?
Har du det som krävs för att vara en av oss? Då är du välkommen att skicka in din intresseanmälan till e-post: jobb@stadlaget.se

  • Facebook - Vit Circle

Städlaget i Sverige AB

Ödestuguvägen 42

567 32 Vaggeryd

Jönköpings län

E-post: info@stadlaget.se

Org. nr. 556948-9643 Godkänd för F-skatt

Auktoriserat serviceföretag
id06.png

Telefontider

Mån-Fre 08.00-16.00

Lunchstängt: 12.00-13.00

Vaggeryd: 0393-215 00

Jönköping: 036-205 65

Värnamo: 0370-832 00 

Copyright © 2020 Städlaget. Alla rättigheter reserverade