top of page
 
 
Visningsstädning

Städning inför visning blir allt mer vanligt, precis som hemstädning är visningsstädningen väldigt viktig för att skapa ett objektivt intryck som tilltalar den eventuelle köparen. Visningsstädningen är en storstädning inklusive ev. fönsterputs. Skåpluckor, kyl- och frys, spis, sopskåp och badrum, rengöres på synliga ytor.

Är hemmet fullt möblerat krävs kanske också att man dammtorkar möbler och övrig interiör. Det säger sig självt att ett rent och fräscht hem ger ett bättre intryck vid visningen och ökar givetvis förutsättningar vid en eventuell budgivning. Tillsammans specificerar vi alltid vad som behöver städas för att klara av även den mest kräsna spekulanten. 

Den enda skillnaden är egentligen att vi låter dina möbler och prylar stå kvar på sin ursprungliga plats.

 

Vi erbjuder visninsstädning i Vaggeryd, Skillingaryd, Jönköping och Värnamo med omnejd.

GARANTI

Vi  på Städlaget lämnar alltid garanti på våra städningar.

 

SEKRETESS 

Alla våra medarbetare är serviceinriktade och sätter ett stort värde i att du som kund ska vara nöjd med det arbete som utförts. All personal har undertecknat ett sekretessavtal och är väl medvetna om innebörden i avtalet. Detta för att du som kund inte ska behöva oroa dig över exempelvis privata papper som ligger framme i ditt hem osv. Genom att du väljer att bli kund hos oss så ger du oss ett stort förtroende, något som vi har stor respekt för. Du som kund väljer om du vill att vi ska kvittera ut en nyckel (vi har säkra rutiner för nyckelhantering) eller om du själv vill ansvara för att låsa upp objektet vid städtillfället.

 

INFÖR STORSTÄDNING 

För bästa resultat ber vi dig att:

Plocka undan kläder, leksaker, disk med mera, så att vi kan städa så effektivt som möjligt

visningsstädning värnamo
visningsstäd jönköping
visningsstäd vaggeryd
bottom of page